Shuumatsu Nani Shitemasu ka
Always in my heart - Tamaru Yamada
[پایان دنیا]
The way if it's all predetermined راهی که اگر همه از قبل تعیین شده باشد And the way i should go all my life و راهی که باید تمام زندگی ام طی کنم I swear to go wherever will be من قسم می خورم که به هر کجا که باشد بروم 'Cause there'll be something to see and to find چون چیزی برای دیدن و پیدا کردن وجود خواهد داشت I dont know the meaning of life من معنی زندگی را نمی دانم But i know what's truly precious اما من می دانم چه چیزی واقعا ارزشمند است The way it's leading me to be in love راهی که باعث می شود عاشق شوم No fear i can find me always in my heart بدون ترس من می توانم خودم را همیشه در قلبم پیدا کنم The life it's not for comparing things زندگی برای مقایسه چیزها نیست So i hold both of light and shadow پس من هر دو نور و سایه را نگه می دارم The rays of stars will bring me to you پرتوهای ستاره من را به شما می رسانند Throught the dark night skies از طریق آسمانهای تاریک شب See the way to be shined راه درخشیدن را ببین I dont know what's right for our lives من نمی دانم چه چیزی برای زندگی ما خوب است But i know the truth of my love اما من حقیقت عشقم را می دانم The way it feels our breaths at the wind راهی که نفس های ما در باد حس میشود And the way i should go all my life و راهی که باید تمام زندگی ام طی کنم I swear to go wherever will be من قسم می خورم که به هر کجا که باشد بروم Thus the grace i wouldn't have بنابراین لطفی که من نخواهم داشت Will always in my heart همیشه در قلب من است Thus the grace i wouldn't have بنابراین لطفی که من نخواهم داشت Will always in my heart همیشه در قلب من است
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام rain goodbye - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام It's The Rain - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام BEAUTIFUL WORLD - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام promise - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه love live به نام Beautiful Moonlight
آهنگ انیمه Children Who Chase Lost Voices - بچههایی که به دنبال آواهای گمشده میگردند
the ,i ,my ,to ,way ,be ,the way ,راهی که ,always in ,my heart ,in my