sword art online
Crossing Field
[هنرشمشیر آنلاین]
Mitomete ita okubyou na kako گذشته ی بزدلانه ای که آن را زندگی کردم Wakaranai mama ni kowagatte ita هنوز نمیدانم چرا، Ushiro no jibun ga genjitsu wo ima ni utsusu پشت خودم می ایستم، ترسیده. واقعیت را تا امروز تصور میکنم Ikutsu mono sora wo kaita koko wa kitto آسمان های زیادی را کشیدم Hakanai kokoro midashite این باید قلب فانی من باشد که کنترلش را از دست داده Yume de takaku tonda karada wa در رویاهایم، این بدن خیلی بلند اوج میگیرد Donna fuan matotte mo furiharatte iku و میتواند هر ترسی که به من چسبیده را کنار بزند Nemuru chiisana omoi hirogari dashite خفته درون من، این حس های شکوفا شده شروع به رشد میکنند Kizuku yowai watashi kimi ga ireba متوجه این شدم، با این که ضعیف هستم. تا وقتی که تو را داشته باشم Kurai sekai tsuyoku ireta میتوانم در این دنیای تاریک قوی بمانم Nagai yume miru kokoro wa sou eien de قلبم یک رویای طولانی را خواهد دید تا ابد I want to always be with you میخواهم همیشه با تو باشم I'll give you everything I have. هرچه را که داشته باشم به تو میدهم. Sagashite ita michibiku hikari نور راهنما را که پیدا کردم Furereba subete omoidashite اگر لمسش کنم، همه چیز را به یاد خواهم آورد Kakegae no nai taisetsu na ima wo kureru و لحظه ای مهم را تسخیر میکنم که نمیتوان جایگزینش کرد Me wo toji sekai wo shitta چشم هایم را روی جهان بستم، میدانستم Sore wa itsumo atatakai no ni itakute که این همیشه گرم اما دردناک است Tsunagu tashika na negai kasanari atte آرزویی قابل اطمینان و نزدیک روی تردیدی که دیده میشد شروع به تکان خوردن میکند Mieru mayoi wa ugoki hajimeta میخواهم ازت محافظت کنم؛ دردی را که پشتت حمل میکنی Kimi wo mamoritakute seou kizu wa بین خوابی عمیق دور میزند Fukai nemuri no naka tadayotta این پیمانی بود که قابل جایگزینی نیست Kawaranai yakusoku datta رابطه ها قابل فهم بودند Futari shinjita kizuna wa sou senmei ni اگر هر دو نفر باور داشتند Koe ga todoku made namae wo تا زمانی که صدایم به تو برسد، صدا خواهم زد yonde Deaeta kiseki kanjitai motto آرزو میکنم معجزه ی دیدار دوباره ی تو را یکبار دیگر حس کنم Yume de takaku tonda karada wa از رویاهایم بلند میپرم Donna fuan matotte mo furiharatte iku از رویاهایم بلند میپرم مهم نیست چه استرسی به من بچسبد، جلو میروم و کنارشان میزنم Nemuru chiisana omoi hirogari dashite آن فکر کوچک خفته را بزرگ میکنم و بیرون میکشمش Kidzuku yowai watashi kimi ga ireba درک میکنم که ضعیف هستم و اگر تو اینجایی Kurai sekai tsuyoku ireta تو به تاریکی این دنیا قدرت میبخشی Nagai yume miru kokoro wa sou eien de به نظر میرسد که قلبم دارد به یک رویای طولانی نگاه میکند، تا ابد
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام rain goodbye - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام It's The Rain - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام BEAUTIFUL WORLD - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه soredemo sekai wa utsukushii به نام promise - دنیا هنوز هم زیباست
آهنگ انیمه love live به نام Beautiful Moonlight
آهنگ انیمه Children Who Chase Lost Voices - بچههایی که به دنبال آواهای گمشده میگردند
wa ,wo ,تو ,میکنم ,no ,de ,را که ,wa sou ,karada wa ,به من ,nagai yume ,sekai tsuyoku ireta ,kurai sekai tsuyoku ,omoi hirogari dashite ,takaku tonda karada